BDU ELMİ ŞURASININ GENİŞLƏNDİRİLMİŞ İCLASINDA BETİ ŞÖBƏSİNİN İKİ İLLİK HESABATI DİNLƏNİLDİ

03/03/2011

BETİ şöbəsinin müdiri, prof.İradə Əliyeva şöbənin ikin il ərzində gördüyü işlər, keçirdiyi tədbirlər haqında ətraflı məlumat verərək qeyd etdi ki, BETİ şöbəsinin təşkilatçılığı ilə 2 Respublika səviyyəli və 38 Universitetdaxili tədbirlər keçirilmişdir. Müxtəlif proqramların, ölkə daxili və beynəlxalq elmi fondların nümayəndələri BDU dəvət olunmuşdurlar. Prof.İ.Əliyeva BDU-da nəşr olunan elmi jurnalların, o cümlədən dörd seriyada nəşr olunan “Bakı Universitetinin Xəbərləri” jurnallarının Tomson Reyter Agentliyinin Elmi informasiya İnstitutu tərəfindən indekslənən elmi jurnallar siyahısına salınması istiqamətində görülən işlər haqqında, Universitetin dünyada mövcud olan beynəlxalq reytinq siyahılarına daxil edilməsi üçün hazırlanmış tədbirlər planları və onları həyata keçirmək haqqında da ətraflı məlumat verdi.